Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin Lily aktivitásmérő - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 59 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Magazin

Garmin Connect Mobile alkalmazás

2016. 05. 23. 14:45


Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Megújult, áttervezett, megfiatalodott (1)

Készen állsz? A legújabb és legjobb Garmin Connect Mobile nem csak jól néz ki, de igen gyors is. Az újratervezés nem csak szebbé tette a felületet, de átláthatóbb is, hogy neked csak a fitnesz-edzésedre kelljen figyelned, hogy elérd a céljaidat. A statisztikai adatok alapján jelzi, mikor jött el a mozgás ideje, mikor kell pihenned. Jelzi azt is, ha egyes céljaidat elérted. Virtuális edzőpartnered is lehet, és ellát hasznos tanácsokkal is.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Figyeld, és oszd meg

Tömör, könnyen érthető grafikonok, térképek, és még sok egyéb más segít abban, hogy nyomon tud követni az elérni kívánt cél felé vezető utadat. Vezeték nélkül tudsz csatlakozni a Garmin Connect hálózathoz, hogy megoszd másokkal is ezeket az adatokat. A LiveTrack funkcióval edzés közben, valós időben is figyelemmel tudnak kísérni a barátok, családtagok. Ezen a kapcsolaton keresztül időjárási viszonyokról, előrejelzésekről értesülhetsz, és számos intelligens értesítés is eljut hozzád a kompatibilis készülékeket használva. Az aktivitásmérődet folyamatosan viselve azt is látni fogod, mikor üldögéltél, mennyit és milyen jól aludtál, és mennyi időt szántál mozgásra.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Bluetooth-kapcsolat

A legújabb Garmin fitnesz-eszközöket könnyen társíthatod a kompatibilis okostelefonoddal. A Garmin Mobile Link funkció révén bárhol kaphatsz időjárási riasztást, értesítést kaphatsz a bejövő hívásokról, szöveges üzeneteket tudsz megnézni az órán. Az edzési adatokat is könnyedén fel tudod tölteni.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Töltsd le az applikációt okos telefonodra!

iPhone Android WindowsGarmin Connect

Tökéletes társ (2)

A Garmin Connect tökéletesen együttműködik Garmin készülékeddel. Legyen szó akár a tevékenységek feltöltéséről, akár az edzéstervek letöltéséről, nem találsz a feladatra alkalmasabb megoldást.

Szerezz be egy Garmint!

A Garmin Connect az egyetlen, kifejezetten a Garmin készülékekkel rendelkező felhasználók számára létrehozott online közösség. Ha még nincs ilyen készüléked, akkor itt az ideje beszerezni egyet!

Sportfunkciók

Naplózta a kilométereket, ne veszítse el azokat. A Garmin Connect egy olyan online edzőeszköz, mellyel elemezhetők és megoszthatók a fitnesztevékenységek. Csatlakozz ahhoz a több millió felhasználóhoz, akik hozzád hasonlóan szintén futnak, bicikliznek, úsznak vagy túráznak. A Garmin Connect tökéletesen együttműködik a Garmin eszközzel és támogatást nyújt minden kitűzött fitneszcélhoz.

Csak rólad szól

Komolyan gondoljuk a testre szabást. A Garmin Connect funkciók bármilyen kombinációban hozzáadhatók a Dashboardhoz, ahol egyetlen pillantással áttekinthetővé válnak. Tanulmányozza a legutóbbi tevékenységének térképét és statisztikáit, tekintse meg a naptárat, kövesse nyomon a céljait és tartsa fenn a motivációt a barátai tevékenységét figyelve - mindezt egy helyen.

Ha csak edzés és verseny közben használja Garmin készülékét, a funkciók feléről lemarad. A Garmin Connect minden tevékenység esetén megjeleníti a térképet, hőmérsékletet, köridőket, különféle grafikonokat, attól függően, hogy milyen eszköze és tartozékai vannak, és hogy éppen hol tartózkodik. Tartalmaz mindent, ami az eddigi tevékenység és a fejlődés megtekintésére szolgál.

A fejlődés megtekintése

A fejlődés és a teljesítmény a beépített kimutatások segítségével elemezhető. Megkönnyítjük az átlagos köridő fejlődésének, a havi kilométerszám növekedésének nyomon követését, és az átlagos pulzusának az éves átlagtempóval történő összehasonlítását. A kimutatások hasznosak az edzőknek és bárkinek, aki szereti a fitnesztevékenységek elemzését.

Edzés a siker érdekében

Néha elkezdeni a legnehezebb. A professzionális edzésterveink félresöprik a kifogásokat. Válassza ki az edzettségi szintjét és az elérni kívánt célt, mi pedig feltüntetjük naptárjában az edzési és pihenési napokat a futó, kerékpáros és kombinált sportedzők útmutatásai alapján. A lépésenkénti útmutatás érdekében az edzésterv fel is tölthető a kompatibilis Garmin eszközökre.

Ismerkedés

Amikor az edzések kezdenek unalmassá válni, egy új pálya újabb lendületet adhat. Keressen a Garmin Connect felhasználói által létrehozott pályákat a világ bármely részén. A színkóddal jelölt hőtérképrétegen tekintse meg, hogy mennyire forgalmas egy terület, és ott milyen tevékenységek a legnépszerűbbek. Illetve keressen egy részt, és hasonlítsa össze teljesítményét olyan atlétákkal, akik a pálya ugyanazon részén versenyeztek.

Kapcsolat létrehozása

Akár a versenyszellem, akár a kíváncsiság motiválja, lépjen kapcsolatba barátaival, ellenfeleivel vagy a profikkal annak megtekintésére, hogy mennyire aktívak. Dicsérje meg barátját a legújabb személyi csúcsáért, illetve vonja kérdőre egy nagyon lassú átmenet miatt. A tevékenységek és megjegyzések is egyszerűen megoszthatók a Facebook, Twitter és egyéb közösségi webhelyek használatával. Bekapcsolható az adatvédelmi zár is, így nem kell amiatt aggódnia, hogy bárki megtekintheti az adatait.

(1) Forrás: Garmin (2) Forrás: Garmin ConnectHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!