Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Silva Cross Trail 5X fejlámpa - aranyóra

Hamarosan elvihető lesz ez a fejlámpa 10.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 36 990 Ft

Részletes kosár >>

A kosár üres

Mit rejt ma a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Magazin

IV. EVERLING Tavaszváró Terepfutóverseny

2014. 02. 02. 16:31


Ha ezt a cipőt felpróbálod a multiNavigátor terepfutók boltjában a nevezési díjadat mi fizetjük helyetted

A multiNavigator.hu támogatásával 2014. március 8-án már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos IV.EVERLING Tavaszváró terepfutóverseny a Naplás-tónál. Ez nem csak egy sima futóverseny ahol eldördül a startpisztoly és rohanunk. Itt taktikázni kell, be kell osztani az erőt, de ha sokat tartalékolsz a bátrak beelőznek.

Ez a futóverseny, ahol az ország elit atlétái mind rajthoz állnak, te sem hiányozhatsz. A verseny arra is jó, hogy felmérd mennyire vagy lemaradva/mennyivel vagy fölötte a mezőnyhöz képest már így az év elején. Továbbá ha nem vagy versenyző, akkor is egy jó hangulatú versenyen együtt futhatsz futótársaiddal barátaiddal.

2014 január 31-ig kedvezményes nevezési csak 1.000Ft lehetősége már elmúlt, de nem akarjuk kizárni azokat sem a kedvezményből, akik még meg akarnak ismerkedni a világ legkényelmesebb terepfutó cipőjével azoknak is adunk ajándékot. Van még egy új előnevezési határidő, azaz ha február 15-ig még bejössz felpróbálni a világ legkényelmesebb terepfutócipőjét az inov-8 Bare Grip 200-et és ha feltöltesz egy képet ahol piszok jól nézel ki a piszkosul jól nézel ki facebeook játékunkra, akkor még meg is nyerheted a cipőt.

Ha már egy különleges versenyre nevezhetsz, mi is adunk egy különleges ajánlatot: A 2.000Ft előnevezési díjból 1.000Ft-ot a multiNavigátor fizeti helyetted ha megismerkedsz a világ legkényelmesebb terepfutócipőjével az inov-8 Bare Grip 200-al.
Nem kell mást tenned csak bejönni nyitvatartási időben az üzletünkbe és felpróbálod a világ legkényelmesebb terepfutócipőjét, futsz benne gy kicsit majd elmondod róla a véleményed. Ha már belebújtál, mi fizetjük helyetted a nevezési díjad felét.

Szerintem megéri, több dolog miatt is:


Szóval gyere be a Dózsa György úti üzletünkbe nevezni a versenyre személyesen január 31-ig.

Jogos lehet a kérdés, mi van ha már beneveztél, és szeretnél kapni valami jutalmat mert te már rendes voltál és segítetted a rendezők munkáját.
Mi ezt is tudjuk díjazni, de mivel a mostani akciónk a tegnapi nappal kezdődött és 31-ig tart ezért azoknak akik korábban neveztek, ha bejönnek a boltba és felpróbálják a BareGrip 200 cipőt akkor ha vásárolnak bármit ami inov-8 márkájú, akkor tudjuk jóváírni nekik a nevezési díjat.

IV. Tavaszváró Terepfutóverseny - Budapest naplás tó
2014. március 8.

Szervezők: Berendi Antal, Talabér Attila, 16. ker. Önkormányzat, MAHFUSZ, X2S

IV. Tavaszváró terepfutóverseny - kategóriák

Gyermek

Felnőtt

óvodai futam, kiscsoport

férfi U20

óvodai csoport, nagycsoport

női U20

1-2. osztály

felnőtt férfi (20-39)

3-4. osztály

felnőtt nő (20-39)

5-6. osztály

szenior férfi 1 (40-49)

7-8. osztály

szenior férfi (50+)

9-12. osztály

szenior női 1 (40-49)

szenior női (50+)

sprint túr, Sipos János Emléktúra


2014. március 8-án immáron negyedik alkalommal rendezzük meg a 16. Kerületi Önkormányzattal a hagyományos Tavaszváró terepfutóversenyünket a Naplás-tónál.

Megközelíthető: GPS: é. sz. 47° 30' 33.85", k. h. 19° 14' 46.63"; BKV: 46-os autóbusz - ERDEI bekötő út megálló (lefelé kell sétálni kb. 300 métert jobbra a betonúton a Naplás-tó felé)

Nevezni: a lent található nevezési lap kitöltésével, majd a nevezes@mahfusz.hu email címre történő elküldésével lehet vagy ONLINE.

4 kategóriában hirdetünk győzteseket az 5*2km-en!

A rendezvényen a szponzorok támogatók értékes díjakkal kedveskednek a legjobbaknak valamint lesz tombola is!

Előnevezés:

január 31-ig befizetett nevezések esetén 1000 Ft/fő, utána 2000 Ft/fő, március 6-ig, illetve a helyszínen: 3000 Ft/fő az 5*2km-re.

Óvodai/iskolai futamokra: 200ft/1fő , csoportosan 10 fő felett kedvezmény: 2000ft/ 1 csoport vagy osztály.

Előnevezés határideje: március 6, éjfél.

Az számít előnevezőnek akinek a nevezési díja a megadott időpontokig megérkezik!
A nevezési díjat a MAHFUSZ bankszámlájára
ERSTE Bank 11600006-00000000-43685576 kérjük befizetni,
a közleményben a név/csapatnév és a versenyszám feltüntetésével.

TERMÉSZETESEN VÁRJUK UTÁNA A HELYSZÍNI NEVEZŐKET IS!

Online nevezés a MAHFUSZ oldalán: online nevezés

Letölthető dokumentumok (a mahfusz.hu oldalról)
egyéni nevezési lap (xls)
csoportos nevezési lap, óvodai, iskolai (xls)
részletes versenykiírás (pdf)Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!