Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon Sonic 3 Accelerate futócipő - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futócipő 15.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 29 900 Ft

Részletes kosár >>

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Letölthető útmutató

Magyar nyelvű használati útmutatók Garmin készülékekhez

A Garmin termékek magyar nyelvű használati útmutatói pdf formában letölthetők. Cikkünkben csoportosítva megtalálod ezeket a termékeket, és a letöltéshez vezető linket

Áram-utánpótlás

Panasonic Eneloop AA 930mAh 4db-os feltöltött akkucsomag

Panasonic Eneloop AA /AAA 2500mAh akkucsomag gyors inteligens töltővel, 4 db.-os

7 390 Ft

összehasonlít

Webáruház

Garmin eTrex 20x Eastern Europe - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Listaár: 65.900 Ft
Utolsó forgalmazott ár: 65.900 Ft
GPS vevő típusa: GPS és GLONASS
Antenna: Nagy érzékenységű vevő
Memória: 3,7 Gb
GPS pontosság: 5-15 méter, 1-5 méteres pontosság GLONASS műholddal
Bővíthetőség: microSD kártya
Kommunikáció: USB
Navigációs szoftver: Előre betöltött Kelet-Európa topoactive térkép
Iránytű: nincs
Barometrikus magasságmérő: nincs
Útvonaltervezés: Automata útvonaltervezés
Útpontok: 2000 névvel és ikonnal
Nyomvonal memória: 10 000 pont, 200 menthető track
Útvonal: 200
Területszámítás: igen
Akkumulátor: két AA elemmel (átlagos használatnál), akár 25 óra
Méret: 5.4 x 10.3 x 3.3 cm
Súly: 141,7 g elemekkel (nem tartozék)
Felhasználási terület: outdoor
Kijelző: 3.5 x 4.4 cm , 5.6 cm átló, transzflektív, 65 ezer színű TFT (240x300 képpont)
Cikkszám: 010-01508-0

Termék ismertető

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Az eTrex 20x a sikeres eTrex 20 továbbfejlesztett változata, nagyobb felbontással és jobb olvashatósággal, valamint több belső memóriával. Megtartotta a korábbi készülék könnyű kezelhetőségét, mely annyira közkedveltté tette az elődöt a terepi használat során.

Lássa az irányt

Az eTrex 20x egy fejlett, 5,6 cm képátlójú 65 ezer színű, napfénynél is olvasható kijelzőt tartalmaz. Vízhatlan és megbízható, az eTrex 20x-et az elemeknek ellenállóra tervezték. Könnyen használható menürendszerének köszönhetően több időt tölthet a kirándulással és kevesebbet információk keresésével. Az eTrex 20x a legendás megbízhatóságot nyújtja. Por, pára, kosz, nedvesség vagy víz nem árthat ennek a navigátornak.

Bárhol használható

Mivel számos tartó érhető el hozzá, az eTrex 20x kerékpáron, hajózáskor, terepjáróban vagy akár autóba helyezve is használható. Az autós tartóval és egy City Navigator NT térképpel fordulóról fordulóra navigációra is használhatja autóban. Használja a gumírozott tartót motoron vagy terepi járművön, így bárhova is megy, az eTrex mindenhol elkíséri.

Globális rendszer

Az új eTrex sorozat az első kereskedelmi GPS, mely egyszerre képes követni a GPS és a GLONASS műholdakat. A GLONASS rendszer 2012-től állt szolgálatba, melyet a Oroszország üzemeltet. GLONASS műholdak használatával a helyzetmeghatározás átlagosan 20 százalékkal gyorsabb. Ha egyszerre használja a készülék a két rendszert, 24-gyel több műholddal dolgozhat.

Bővítse térképekkel

MicroSD memóriafoglalatának és beépített 3,7 GB memóriájának köszönhetően az eTrex 20x számos térkép fogadására képes. Csak dugjon bele hajós BlueChart g2 vagy autós City Navigator NT térképet és máris használhatja. Akár topográfiai térképeket is tölthet fel, vagy BirdsEye műholdas felvételekkel bővítheti készülékét.

Előre töltött TopoActive térkép

A dobozból kivéve azonnal használható, mivel előre betöltve tartalmazza a TopoActive Kelet-Európa térképi adatbázisát. Keressen pontokat és tervezzen rájuk útvonalat könnyedén, az egyszerű menürendszert használva. Lakott területeken belül az utcákat tartalmazza, de nevüket nem, s keresni sem lehet ezekre. Garmin TopoGuide Magyarország használatával már utca, házszám szerint lehet navigálni.

Biztos pozíció

Nagy érzékenységű, EGNOS felkészített, HotFix képes GPS vevőjének köszönhetően az eTrex 20x gyorsan és pontosan határozza meg a helyzetet, valamint stabilan tartja azt. Ennek haszna tisztán látható. Legyen akár magas épületek vagy sűrű növényzet alatt, biztosan számíthat az eTrex 20x-re akkor, amikor az a legfontosabb.

Szórakozás

Az eTrex 20x támogatja a geocaching GPX állományokat, így a ládák egyenesen a készülékre tölthetők. Látogasson el az OpenCaching.com oldalra és kezdje el a geocaching kalandokat. A papír nélküli nemcsak a környezetet kíméli, de hatékonyabb is lesz. Az eTrex 20x tárolja és mutatja a fontosabb információkat, például a hely, terep, nehézség és tippek ládánkénti adatait, így nem kell többet kézzel bevinni ezeket a hasznos adatokat. Egyszerűen töltse fel a GPX állományokat a készülékre és már indulhat is.

Doboz tartalma
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!